Monday, December 23, 2013

Βρέθηκε το πάντα-δραπέτης

Share & Comment


Ένα νεαρό κόκκινο πάντα με το όνομα Rusty που το είχε σκάσει χθες από τον ζωολογικό κήπο Smithsonian National Zoo στην Ουάσινγκτον εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα 1,5 χιλιόμετρο μακριά.

Το πάντα εντοπίστηκε στη συνοικία Adams Morgan της αμερικανικής πρωτεύουσας και οι υπεύθυνοι του κήπου έσπευσαν για να «μαζέψουν» τον περιπλανώμενο μικρό.

«Ο Rusty επέστρεψε από το ταξίδι του και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο κτηνιατρείο», ανέφερε στο twitter ο Ζωολογικός Κήπος.
Κάτοικος της περιοχής είχε νωρίτερα ποστάρει μία φωτογραφία με τον Rusty να περιφέρεται.

Ο Rusty, που ήταν προσβάσιμος από το κοινό μόλις για μερικές εβδομάδες, δεν βρισκόταν στο «σπίτι» του όταν οι υπεύθυνοι του κήπου πήγαν να τον ταΐσουν, το πρωί της Δευτέρας.

Το πάντα έφτασε στην Ουάσινγκτον πριν λίγους μήνες από τον Lincoln Children's Zoo στη Νεμπράσκα και τον Ιούλιο θα γίνει ενός έτους.

Τα κόκκινα πάντα εντοπίζονται στην Κίνα, τη Μιανμάρ και το Νεπάλ.

Χαρακτηρίζονται ευάλωτο είδος-ένα στάδιο πριν το απειλούμενο είδος- καθώς διαρκώς συρρικνώνεται το φυσικό του περιβάλλον.
Tags:

Written by

This site and its content are free of charge and therefore the site's owner does not gain any financial benefit from the display and / or download of any of images displayed. Gaia Group Created to Offer Knowledge, Education, Through Articles Taken From Established Organizations Like NASA, IRIS, ADRC, NSF and Make Us All Thing About The Destiny of Our Beloved Planet, Our Home, Earth.

0 comments:

Post a Comment

 

About Us


Be One of US! Protect Our Planet!

Gaia Group Channel is part of Gold Life (Gaia Group)

Our FaceBook
Our Group
Gaia Group Friends
Our Web Site
About Gold Life (Gaia Group)
------------------------------------------------------

What's hot ?

Recent Posts

Why to Choose Gaia Group Channel?

Because We Love Nature and We Want to Protect Our Planet!
Our Channel is a daily-updated, Nature Website for everyone who loves Nature, Art, Technology, Photography, Travel and more...
Welcome and Become a Friend of Us !!!
Copyright © Gaia Group / Our Channel | Designed by Templateism.com